Karczochy w sosie czosnkowo-oliwkowym
Karczochy w sosie czosnkowym i oliwie z oliwek może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 645 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka karczochów serca, makaron muszelki, oliwa z oliwek extra virgin, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane karczochy z pieczonym czosnkiem Dip oliwa z oliwek, Karczochy & herby SOS oliwkowy, oraz Schab jagnięcy z karczochami i czerwonym winem-SOS Oliwkowy Kalamatan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Dodaj makaron z muszli, gotuj przez 8 do 10 minut, aż al dente, i odcedzić.
Rozgrzać oliwę z oliwek i roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Wymieszać w czosnku, bazylia, i karczochy serca, i gotować 5 protokół, aż do ogrzania przez. Wymieszać z gotowanym makaronem do podania.