Karczochy i fasola szparagowa

Karczochy i fasola szparagowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj karczochów i fasolki szparagowej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Ten przepis służy 5. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zapakowane w wodę karczochy serca, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karczochy duszone z fasolką szparagową i boczkiem, fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, oraz Fettuccine z karczochami i fasolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę włożyć do kosza na parowiec.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2
Umieścić w rondlu powyżej 1 w. wody; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i parować przez 6-8 minut lub do chrupkości-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Zdjąć z ognia i odstawić.
4
Na patelni nonstick, toast okruchy chleba na średnim ogniu w 1 łyżka oleju; odstawić. W tej samej patelni, podsmażyć cebulę i czosnek w pozostałym oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać karczochy, sól, pieprz i zastrzeżone fasoli. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż do ogrzania. Przed podaniem posypać serem i bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn