Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Karczoch przekąski spróbować. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, sól, sos pieprzowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Karczochy, Karczochy, oraz Elf Nibbles.
Instrukcje
1
Na małej patelni, podsmażyć cebulę i czosnek w oleju do miękkości. Wymieszać z karczochami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Zdjąć z ognia; odstawić. W dużej misce ubić jajka, natkę pietruszki, sól,pieprz, oregano i sos pieprzowy. Wymieszaj ser, okruchy krakersów i mieszankę karczochów.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać do natłuszczonego 11-in. x 7-po. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Piec w temperaturze 325° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy termometr wskaże 160°. Schłodzić przez 10-15 minut przed cięciem na 1-in. kwadraty.