Karaiby Salsa z kurczakiem i ananasem
Karaiby Salsa z kurczakiem i ananasem może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 280 kalorii, 34g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie z Ameryki Środkowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka papai, ananasa w soku, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Karaiby Salsa z kurczakiem i ananasem, Grillowana Karaiby wieprzowina z salsą ananasową, oraz Karaiby wieprzowina z salsą awokado-ananasową.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. Spray cookie arkusz z gotowania sprayu.
Umieść płatki w plastikowej torbie do przechowywania żywności; uszczelnij torbę i drobno zmiażdż wałkiem do ciasta lub młotkiem do mięsa (lub zmiażdż w robocie spożywczym).
Umieść płatki w płytkim naczyniu. Wymieszać przyprawy jerk.
W dużej plastikowej torbie do przechowywania żywności umieść kurczaka, maślankę, musztardę i sos pieprzowy. Uszczelnij torbę; dobrze wstrząśnij.
Wyjąć kurczaka z worka; płaszcz z mieszanki zbóż.
Piec 14 do 16 minut lub do soku z kurczaka jest jasne, gdy środek najgrubszej części jest cięte (170F). Tymczasem w małej miseczce wymieszaj składniki salsy. Przykryć; przechowywać w lodówce aż do podania.
Podawać kurczaka z salsą.