Kapusta pekińska Beth
Kapusta pekińska Beth wymaga około 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mąki, masło, kapusta, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Spróbuj Kapusta Zapiekana, Kapusta Zapiekana, oraz Kapusta Zapiekana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj 2-ćwiartowe danie zapiekane.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Kapustę gotować we wrzącej wodzie, aż ledwo zmięknie, około 10 minut; odcedzić.
W międzyczasie roztopić masło w małym rondlu na małym ogniu. Mieszamy w mące, mleku i soli. Gotować i mieszać, aż lekko zgęstnieje, a następnie złożyć ser.
Kapustę przełożyć do przygotowanego naczynia żaroodpornego i wymieszać z sosem serowym.
Na wierzchu posypać okruchy krakersów.
Piec przez 25 do 30 minut w nagrzanym piekarniku, lub do góry jest rumiane.