Kapusta kiszona z warkoczami
Kapusta kiszona z warkoczami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 337 kalorii, 12g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kiszoną kapustę, sól i pieprz, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Spróbuj Kapusta Kiszona Czerwona, Żeberka i kapusta kiszona, oraz Różowa Kapusta Kiszona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kapustę kiszoną wlać do wolnej kuchenki z puszką bulionu z kurczaka i kminkiem. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 2 godziny.
Wlać pozostałe puszki bulionu z kurczaka do dużego garnka i doprowadzić do szybkiego wrzenia.
W innym rondlu zagotuj wodę, mleko i margarynę.
Wymieszać w płatki ziemniaczane instant aż dobrze wymieszane, usunąć z ognia, i mieszać w jajka, proszek do pieczenia, i tyle mąki tak, że ciasto jest twarde, ale nie lepkie.
Wlać pozostałe puszki bulionu z kurczaka do dużego garnka i doprowadzić do szybkiego wrzenia. Uszczypnij kawałki ciasta ziemniaczanego i zwiń je w długie cienkie pierogi (jak Warkoczyki). Upuść ogony do wrzącego bulionu z kurczaka i gotuj przez 15 do 20 minut.
Odcedź pierogi z bulionu i dodaj je do kiszonej kapusty w wolnej kuchence. Doprawić solą i pieprzem.