Kapusta Grillowana
Grillowana kapusta może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sos barbecue, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kapusta grillowana z przyprawami Santa Fe, Kapusta Pappu-South Indian Style Cabbage Dal-kapusta s, oraz Zapiekanka z kapusty-bułki z kapustą mogą zająć trochę czasu, po co poświęcać ten smak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kapusta Parboil przez 20 do 30 minut.
Dodaj boczek i cebulę na patelni i gotować, aż tylko zaczyna się brązowy, ale pozostaje miękka; o 3 do 5 protokół.
Odcedzić boczek i cebulę w sitku nad miską i zarezerwować kapiele.
Wytnij rdzeń z kapusty około 3 cali w dół w kierunku środka i w okręgu o średnicy około 3 cali.
Posypać i natrzeć domową przyprawę na kapustę. Szczotką do ciast posmaruj kapustą zarezerwowane kapusty z boczku. Odstawić.
Dodaj sos barbecue do miski z boczkiem i cebulą.
Wymieszać razem. Napełnij kapustę tą mieszanką.
Pokrusz kawałek folii aluminiowej w pierścień o średnicy około 3 cali.
Umieść pierścień na grillu i ułóż kapustę na wierzchu.
Pozostawić do gotowania przez 20 do 25 protokół. Ćwiartka kapusty z nożem, gdy jest gotowa do podania.
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.