Kapusta Czerwona Slaw

Kapusta Czerwona Slaw
Kapusta czerwona Slaw jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 2G białka, oraz 28g tłuszczu. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 7 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, liście kolendry, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Sałata Z Czerwonej Kapusty, oraz Kapusta Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem kapusty, w blenderze i zmiksuj na gładką masę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Umieścić kapustę w dużej misce i wrzucić z vinaigrette. Doprawić solą i pieprzem i odstawić na 30 minut do lodówki przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
VinaigretteVinaigrette
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn