Kapusta, Andouille, przegrzebek, biała fasola i Piment D ' esplette-I
Kale, Andouille, przegrzebek, biała fasola i Piment d ' esplette-może jestem tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.65 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 673 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, krwawą pomarańczę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Z Białej Fasoli Z Zielenią Andouille & Collard, Duszona Biała Fasola I Kiełbasa Andouille Cassoulet, oraz Zupa z białej fasoli z zielenią Andouille i Collard dla podobnych receptur.
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.