Kandyzowane Ogórki Koperkowe

Kandyzowane Ogórki Koperkowe
Kandyzowane ogórki koperkowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 32 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Mieszanka octu jabłkowego, ogórek koperkowy, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Ogórki Koperkowe, Ogórki Koperkowe, oraz Ogórki koperkowe przy słoiku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać cukier i ocet jabłkowy razem w dużej misce, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać plastry ogórków kiszonych i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
3
Wlać do słoika i zapieczętować. Przechowywać w lodówce, odwracając słoik codziennie, przez 1 tydzień.
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn