Kandyzowane Cytryny Meyer
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Kandyzowane cytryny Meyer może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 1224 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.76 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pod ręką syrop kukurydziany, cytryny, cukier i kilka innych składników, możesz go zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wiosenne warzywa z kandyzowanymi cytrynami i pikantnym smażonym kozim serem, Pieczony Kurczak Z Cytrynami Meyer, oraz Japoński SOS Ponzu Z Cytrynami Meyer dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wycisnąć tyle cytryny, aby 1/4 szklanki soku. Pokrój Pozostałe cytryny bardzo równomiernie od 1/8 do 1/4 cala. gruby, za pomocą cienkiego ząbkowanego noża. Wyrzucić nasiona i kawałki końcowe.
Warstwy plastry w 8-lub 9-in. kwadratowe szklane naczynie do pieczenia.
W międzyczasie doprowadzić 1 1/2 szklanki wody, cukru i syropu kukurydzianego do wrzenia w małym przykrytym rondlu. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować 1 minutę.
Zdjąć z ognia i wymieszać sokiem z cytryny.
Zalać owocami i przykryć naczynie szczelnie folią.
Piec, aż owoce będą miękkie i nieco przezroczyste, ale nadal zachowuje swój kształt, 50 do 55 minut. Odkryć i piec, aż syrop zmniejsza się o jedną trzecią, o 30 protokół.
Ostudzić do temperatury pokojowej, następnie użyć lub schłodzić, przykryty. Wyciągnij plastry widelcem i spuść do użycia.
Make ahead: do 3 dni, schłodzone.