Kandyzowana Skórka Pomarańczowa
Kandyzowana skórka pomarańczowa to bezglutenowe i wegańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 684 kalorie. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, pomarańcze, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Limoncello i Meyer Lemon Sabayon z chrupiącymi ciastami Macadamia i kandyzowaną skórką cytrynową, Sałatka Z Komosy Ryżowej Z Żurawiną, Szalotkami I Skórką Pomarańczową, oraz Maine Diver przegrzebki z dynią maślaną, Prosciutto i skórką pomarańczową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obierz pomarańcze, rezerwując pomarańczowe sekcje do innego użycia. Zeskrobać i wyrzucić białą część skórki.
W średnim rondlu zagotować skórkę pomarańczową, 2 szklanki wody i sól. Zmniejszyć ogień; gotować 30 minut.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć skórkę i gotuj jeszcze 10 minut.
Odcedzić i schłodzić. Zeskrobać i wyrzucić nadmiar białej porcji ze skórki pomarańczowej.
Pokroić skórkę w paski 1/4 cala. Odstawić.
Połączyć 2 szklanki cukru, 1 szklanka wody i syrop kukurydziany w średnim rondlu. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina osiągnie miękką kulkę lub termometr candy 23
Dodaj skórkę i gotuj 5 minut lub aż skórka będzie przezroczysta; odcedzić. Wrzucić skórkę z cukrem.
Można zastąpić 1 duży grejpfrut.