Kandyzowana Skórka Grejpfruta

Kandyzowana Skórka Grejpfruta
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawki? Kandyzowana skórka grejpfruta może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Kandyzowana Skórka Cytrynowa, Kandyzowane Bułeczki Ze Skórką Pomarańczową, oraz Kandyzowana Skórka Pomarańczowa Pokryta Czekoladą.

Instrukcje

1
Pokrój skórkę z grejpfrutów na paski 3/8", pozostawiając 1/4 " białego pestki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrejpfrutyGrejpfruty
2
Umieść w małym rondlu; dodaj zimną wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia, następnie odcedzić; powtórzyć dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Przynieś skórkę, 1 szklanka cukru i 1/2 szklanki wody do wrzenia w tym samym rondlu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż skórka będzie przezroczysta, 15-20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Odcedzić; przenieść skórkę do stojaka z drutu i pozostawić do wyschnięcia, 2-4 godziny. Dodaj więcej cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn