Kanapki z tuńczykiem, ogórkiem i posiekanymi warzywami Pita
Tuńczyk, ogórek i posiekane-warzywne kanapki Pita to pescatarian przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 271 kalorii, 15g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka octu jabłkowego, jogurtu beztłuszczowego, pieczywa pita i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć ocet jabłkowy można śledzić to danie główne z ciasto śliwkowe bez jaj, jak zrobić ciasto śliwkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kanapki z tuńczykiem, ogórkiem i posiekanymi warzywami Pita, Kanapki z chlebem żytnim z tuńczykiem, ogórkiem i serem śmietankowym, oraz Kanapki pita z tunanem i ciecierzycą.
Instrukcje
1
Wymieszać pierwsze 4 składniki w małej misce. Doprawić mieszankę tuńczyka solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Tuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
2
Wymieszać paprykę, cebulę i jabłko w średniej misce.
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Merlot. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.