Kanapki z suszonymi pomidorami i bazylią
Kanapki z suszonymi pomidorami i bazylią wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka chleba pszennego, twarogu, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Resztki steku, grzyby i suszone pomidory kanapki kieszonkowe z bazylią Vinaigrette, Dip z bazylią i suszonymi pomidorami, oraz Hummus Pomidorowo-Bazyliowy Suszony Na Słońcu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż do wymieszania.
Rozprowadzić równomiernie na 1 stronie kromek chleba pszennego.
1 stronę białego chleba rozprowadzić równomiernie z masłem bazyliowym. Ściskać razem rozłożone boki z 1 plastra pszenicy i 1 białego plastra. Powtórz procedurę z pozostałymi kromkami chleba.
Przyciąć skórki z kanapek.
Kanapki pokroić 2-calowym okrągłym nożem.
Boki rolki w orzechach włoskich, w razie potrzeby.