Kanapki z serem śmietankowym, pieczoną wołowiną i ogórkiem
Koperek serek, pieczeń wołowa i kanapki z ogórkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.77 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka delikatesowej pieczonej wołowiny, koperku, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Spróbuj Ogórek Koperek Ser Śmietankowy Jajka Zapiekane, Ogórek perski z serem lox + koperek, oraz Kanapki Z Serem Ogórkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Owinąć starty ogórek w czysty ręcznik kuchenny; wycisnąć, aby uwolnić płyn z ogórka.
Przełożyć starty ogórek do miski.
Ser śmietankowy, koperek, sól i czarny pieprz wymieszać na startym ogórku.
Rozłóż mieszankę twarogu na kromkach chleba.
Plastry pieczonej wołowiny i ogórka podzielić na 5 kromek chleba i ułożyć kolejną kromkę chleba rozłożoną bokiem do dołu, aby zrobić 5 kanapek.