Kanapki z pancettą i indykiem
Pancettan i Indyk pieczeń kanapki może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 759 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 4,47 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, suszone pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kanapki Z Roladą Z Indyka I Pancetty, Pancetta-Rukola-Kanapki Z Indykiem, oraz Wieprzowina, Borowiki, Klopsiki Pancetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W dużej misce wymieszaj bułkę tartą, natkę pietruszki, jajka, mleko, ser, suszone pomidory, sól i pieprz.
Dodać indyka i delikatnie wymieszać, aby połączyć, uważając, aby nie przepracować mięsa.
Na blasze do pieczenia wyłożonej pergaminem ułóż pancettę, nakładając plastry na duży kształt prostokąta. Na środku prostokąta umieść mieszaninę indyka, kształtując się w bochenek. Używając pergaminu, owinąć pancetta się i wokół bochenka indyka na pokrycie całkowicie. Wycisnąć pergamin pokryte bochenek z rąk, aby zabezpieczyć pancetta i zestalić kształt bochenka. Gdy nadal pokryte pergaminem, piec Bochenek, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 165 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu, około 45 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
W blenderze, połączyć rukolę i majonez i proces do gładkiej. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Aby zrobić kanapki, pokroić bułki i rozprowadzić z majonezem rukolowym. Pokrój pieczeń z indyka i umieść na bułkach, aby zrobić kanapki.