Kanapki Z Lodami W Czekoladzie

Kanapki Z Lodami W Czekoladzie
Kanapki z lodami zanurzone w czekoladzie mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 563 kalorie. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 69 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, żółtka jaj, słodko-gorzką czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kanapki z lodami w czekoladzie, Czekoladowe Zanurzone Domowe Masło Orzechowe Oreo Mochan Lody Kanapki, oraz Zanurzone Kanapki Z Lodami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. Linia 13 x 9 x 2-calowa metalowa patelnia do pieczenia (najlepiej z prostymi bokami) z folią, pozostawiając 1-calowy zwis po długich bokach. Nałożyć lekko spray zapobiegający przywieraniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, sodę oczyszczoną i szczyptę soli ubić w średniej misce. Roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu. Gotować, aż mleko na dnie patelni stanie się Głębokie złociste, często mieszając, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Przenieść rumiane masło do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Umieścić cukier i syrop w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Polać rumianym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
6
Trzepaczka do połączenia (mieszanina nie będzie gładka).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Ubić w żółtkach i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Dodać mieszaninę mąki; wymieszać, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
9
Przełożyć miękkie ciasto na przygotowaną patelnię; wcisnąć w równą warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Piec warstwę cookie, aż złoty brązowy wokół krawędzi i boków są po prostu zaczynają się odciągnąć od krawędzi patelni, 15 do 17 minut. Całkowicie schłodzić w patelni na stelażu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Używając zwisu folii jako pomocy, podnieś warstwę cookielayer z patelni i umieść na powierzchni roboczej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
12
Umieść arkusz folii wzdłuż tej samej patelni, pozostawiając zwis po obu krótkich stronach patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PatelniaPatelnia
13
Umieść inny arkusz folii w poprzek na patelni, pozostawiając zwis na długich bokach patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PatelniaPatelnia
14
Wytnij warstwę ciasteczek na pół w poprzek. Zwrócić 1 połowę ciastka, górną stroną w dół, do patelni, umieszczając ciasno w 1 krótkim końcu patelni. Lekko zmiękczyć lody w kuchence mikrofalowej w 15-sekundowych odstępach.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
PatelniaPatelnia
15
Na patelni równomiernie rozprowadzić lody na ciastku.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Pliki CookiePliki Cookie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
16
Ułożyć drugą połówkę ciastka, górną część do góry, na szczycie lodów, lekko naciskając, aby przylegać. Fold fold wrap up and over ice cream-filled cookie. Zamrozić do twardości, co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Pliki CookiePliki Cookie
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
17
Blacha do pieczenia z pergaminem lub papierem woskowanym. Rozpakuj ciastko wypełnione lodami; umieść na powierzchni roboczej. Za pomocą ząbkowanego noża przeciąć ciastko wzdłuż na pół, a następnie przeciąć każdy pasek w poprzek na 4 kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
18
Umieścić na arkuszu; zamrozić.
19
Wymieszaj czekoladę i olej w średniej metalowej misce ustawionej na rondlu z ledwo gotującej się wody, aż stopi się i będzie gładka; ostudzić do lata. Ułóż dekoracje na talerzach. Pracując z 1 kanapką lodową na raz, zanurz połowę kanapki w roztopionej czekoladzie, pozwalając nadmiar czekolady kapać z powrotem do miski. Wciśnij kanapkę delikatnie do dekoracji na talerzu. Wróć do prześcieradła w zamrażarce. Zamrażać, aż czekolada ustawi się i zamarznie, około 1 godziny. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej. Owinąć każdą kanapkę indywidualnie w folię i przechowywać zamrożone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kanapki Z LodamiKanapki Z Lodami
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Lody świetnie komponują się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn