Kanapki z klopsikami Edwarda

Kanapki z klopsikami Edwarda
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapek z klopsikami Edwarda z otwartą twarzą. Jedna porcja zawiera 1022 kalorii, 56g białka, oraz 66 g tłuszczu. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 42 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, rosół z kurczaka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki Z Jajkiem Z Otwartą Twarzą, Kanapki Z Ogórkiem Open Faced, oraz Kanapki Wegetariańskie Open Faced dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj klopsiki: Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 8 do 10 minut lub do chrupkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Usuń boczek i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając kapiele na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
4
Dodać cebulę i kolejne 2 składniki do gorących kapieli, i podsmażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
5
Dodać grzyby; smażyć 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
6
Przenieść mieszaninę do dużej miski i ostudzić do temperatury pokojowej (około 30 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodaj zmielony chuck, następne 5 składników, 1/2 szklanki ketchupu,1 1/2 łyżeczki. sól, 1/2 łyżeczki. pieprz, i gotowanego boczku do mieszanki cebuli w misce, i połączyć mieszaninę, za pomocą rąk. Wymieszać razem brązowy cukier, sos sojowy, i pozostałe 1/2 Puchar ketchup w osobnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Uchwyt UziemiającyUchwyt Uziemiający
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sos SojowySos Sojowy
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
PieprzPieprz
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Przenieść mieszaninę mięsa do lekko natłuszczonego 9-x 5-calowy Bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
9
Wierzch pędzla z mieszaniną ketchupu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
10
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 20 minut do 1 godziny i 30 minut lub do momentu włożenia termometru do mięsa w środku 15
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
11
Ostudzić w patelni na stojaku z drutu 1 godzinę, rezerwując 1 szklanki kapieli.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
12
Przygotować sos: rozpuścić masło w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
13
Ubić mąkę na gładką masę. Powoli ubijamy bulion i klopsiki. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, ubijając stale, 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje. Wymieszać w 1/4 łyżeczki. sól, 1 łyżeczka. pieprz i 1/4 łyżeczki. sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
PieprzPieprz
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
14
Zdjąć z ognia.
15
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
16
Ułóż tosty Texas na blasze do pieczenia i piec 8 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Texas ToastTexas Toast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
17
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
18
Roztopić 1 Łyżkę. masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Delikatnie rozbij 4 jajka na gorącej patelni. Gotować 2 do 3 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
19
Zdjąć z patelni i przykryć folią aluminiową. Powtórz procedurę z pozostałymi 4 jajami.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
20
Klopsiki pokroić na 8 plastrów.
21
Posypać plastry pomidora pożądaną ilością soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
SólSól
22
Rozprowadzić 1 stronę każdego plastra tosta z 1 1/2 łyżeczki. majonez. Na wierzchu każdy plasterek tosta, majonez po bokach, z 1 plasterkiem pomidora i 1 plaster klopsa. Na każdym kawałku klopsa delikatnie ułożyć 1 ugotowane jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
PomidorPomidor
TostyTosty
JajkoJajko
23
Podawać z sosem; posypać posiekaną natką pietruszki i świeżo zmielonym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
SOSSOS
24
* 2 łyżki. cola napój bezalkoholowy może być zastąpiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
ColaCola

Składniki

7plastryplastry boczku pokrojone w kostkęplastry boczku pokrojone w kostkę2(zima)whisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)whisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimiękka, świeża bułka tartamiękka, świeża bułka tarta1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Bita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnieBita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnie2(zima)Bita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnieBita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnie1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekany selerdrobno posiekany seler1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiDo podania smażone ostrygi lub pokrojony w kostkę gotowany kurczakDo podania smażone ostrygi lub pokrojony w kostkę gotowany kurczak596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicola napój bezalkoholowycola napój bezalkoholowy3largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)8largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mąka uniwersalnamąka uniwersalna4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekane świeże grzybyposiekane świeże grzyby8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPosiekana świeża natka pietruszkiPosiekana świeża natka pietruszki2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySOSSOS907Orzechy dowolne (posiekane)uchwyt uziemiającyuchwyt uziemiający2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPłatki Crispix, rozdrobnionePłatki Crispix, rozdrobnione0(może być lub przeglądać)świeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny2(zima)jasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier4(zima)1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyKlopsikiKlopsiki4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekana cebula (1 duża)drobno posiekana cebula (1 duża)1(może być lub przeglądać)świeżo zmielony pieprzświeżo zmielony pieprz11 funt cukinii,świeżo zmielony pieprzświeżo zmielony pieprz0(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)2(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych8plastryTosty Texas plastryTosty Texas plastry8plastrygrube plastry pomidoragrube plastry pomidora2(może być lub przeglądać)Sos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Magazyn