Kanapki z polpettone z indyka mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na danie główne. Przepis ten służy 6. Na 4,14 zł za porcję, ten przepis okładki 34% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 493 kalorie, 50g białka, oraz 10g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz marinara, sos worcestershire, żółtka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na dobry wynik spoonacular 72%. Spróbuj Turcja Polpettone, Klopsiki z indyka (Polpettone di Tachino), oraz Polpettone Two Ways podobnych receptur.
Instrukcje
1
Włóż indyka do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Dodać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem mozzarelli i delikatnie ręcznie je ułożyć. Podzielić mieszaninę na 12 równych części. Spłaszczyć każdy kawałek w okrągły patty. Top 6 pasztecików z kawałkiem mozzarelli, a następnie z drugim pasztecikiem, tworząc 6 polpettones. Ręcznie dociskaj krawędzie, aby je uszczelnić i wykonać pasztety o równej grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe Ziemniaki
3
Obie strony pasztecików posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4
Rozgrzej dużą patelnię ovenproof na umiarkowanym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj oliwę z oliwek na głębokość 1/8 cala. Gdy olej jest gorący, dodaj 6 pasztecików. Gotować na 1 stronie, aż lekko rumiane, około 1 i pół minuty, a następnie obrócić i gotować na drugiej stronie, aż rumiane, 1 do 2 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
6
Podczas gotowania pasztecików podgrzej sos marinara na głębokiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Do sosu dodać ugotowane paszteciki. (Lub odcedzić olej z patelni i dodać sos pomidorowy bezpośrednio do pasztecików.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Na wierzchu każdego patty umieścić kilka łyżek startej mozzarelli. Paszteciki dusić w sosie przez około 4 minuty, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe Ziemniaki
Sos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Złożyć kanapkę: umieścić kilka łyżek sosu i 1 polpettone na podzielonej rolce. Posypać odrobiną sosu i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą Perłą
10
Notatki Michaela: dla najlżejszego polpettone, pracuj mieszankę tak mało, jak to możliwe.