Kanapki Z Herbatą Z Indyka, Goudy I Jabłka
Kanapki z indykiem, goudą i herbatą jabłkową mogą być tylko hor d ' oeuvre, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 11g tłuszczu i w sumie 165 kalorii. Ten bezglutenowy przepis serwuje 12 i kosztuje $1.06 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Mieszanka jabłek, majonezu, delikatesowego indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kanapki z wędzoną goudą, indykiem i rukolą, Awokado Jajko Sałatka Herbata Kanapki, oraz Jabłkowo - Szwajcarskie Kanapki Z Indykiem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść majonez i sos żurawinowy w małym robocie kuchennym. Przykryj i przetwarzaj, aż się połączą.
Rozłóż na każdej kromce chleba.
Ułóż indyka, jabłka, ser i szpinak na każdej z 12 kromek chleba; na wierzchu pozostały chleb.
Pokrój każdą kanapkę na ćwiartki.