Kanapki z grillowaną kiełbasą z marynowaną czerwoną kapustą
Kanapki z grillowaną kiełbasą z marynowaną czerwoną kapustą to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 601 kalorii. Jeśli masz ocet winny, bułeczki kaiser, kapustę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Marynowana Czerwona Cebula, BBQ Kapusta & Kiełbasa Nadziewane Kanapki, oraz Grillowane kanapki wieprzowe z grillowanym chutneyem śliwkowym i kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni sauté na średnim ogniu.
Dodaj kapustę i cebulę, mieszając, aby pokryć je olejem.
Dodać szczyptę soli i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta i cebula zwiędną.
Dodać ¼ szklanki czerwonego octu winnego i kontynuować gotowanie, aż cała ciecz zostanie wchłonięta lub odparowana, o 10 protokół.
Dodaj resztę octu i powtórz proces, aż ciecz w większości odparuje. Przyprawy wyregulować solą i pieprzem. Odstawić mieszaninę na bok.Rozgrzej patelnię grillową lub grillową, aż będzie całkiem gorąca.
Pokrój kiełbasę na pół długości, a następnie ponownie w poprzek na 4-calowe długości. Grilluj kiełbaski, aż będą ładnie zabarwione, około 3 minut na stronę.
Podawać kiełbaski na bułkach Kaiser z kupką mieszanki kapusty marynowanej i dużą ilością dobrej ziarnistej musztardy.