Kanapki Z Grillowaną Jagnięciną
Grillowane kanapki z jagnięciną mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 411 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka cebuli, pomidor, sos worcestershire, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Kanapki z grillowaną jagnięciną z grillowaną zieloną cebulką, Kanapki Z Grillowaną Jagnięciną, oraz Kanapki Z Grillowanym Porem, Zielonym Czosnkiem I Pieczoną Jagnięciną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim tłuszczu z jagnięciny; pokroić jagnięcinę na kawałki 3/4 cala.
Połącz ocet i kolejne 6 składników w wytrzymałej, zapinanej na zamek plastikowej torbie.
Dodaj mięso, zielony pieprz, i cebula; seal worek, i wstrząsnąć, aż mięso i warzywa są powlekane. Marynować w lodówce 8 godzin, obracając torbę od czasu do czasu.
Połącz jogurt i kolejne 4 składniki. Kryj się i wyluzuj.
Usuń mięso i warzywa z marynaty, zastrzegając marynatę.
Marynatę umieścić w rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia; odstawić. Wątek mięso, pieprz, i cebula na 4 (15-calowy) szaszłyki. Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Miejsce kabobs na stojaku; grill, pokryte, 10 minut lub do mięsa jest zrobione, toczenie i fastrygowanie często z marynatą.
Wytnij 1/4 cala od góry każdej rundy pita, rezerwując szczyty do innego użycia. Napełnij pitas równomiernie sałatą i pomidorem. Łyżka mięsa i warzyw do pitas. Doprawić mieszanką jogurtową.