Kanapki Z Ciasteczkami Owsianymi
Need a deser wegetariański? Kanapki z ciasteczkami owsianymi mogą być świetnym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jajko, sól, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Płatki Owsiane Ciasteczka Krem Czekoladowe Ciasteczka Kanapki, Kanapki z ciasteczkami owsianymi z lodami Nektarynowymi, oraz Kanapki z ciasteczkami owsianymi Gina.
Instrukcje
W 2-do 3-Quart patelni na średnim ogniu, wymieszać 1/2 szklanki masła i brązowego cukru często aż masło stopi się i mieszanina jest gładka, o 3 protokół.
Tymczasem w dużej misce wymieszaj owies, mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Dodać mieszaninę masła; mieszać do dobrze wymieszane.
Dodać jajko i wanilię do mieszaniny owsa i mieszać aż dobrze wymieszane.
Upuść ciasto w porcjach 1-łyżeczka około 2 cali od siebie na pergaminie gotowania wyłożone lub masłem i mąki 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia.
Piec ciasteczka w 350 regularne lub Piec konwekcyjny, aż rumiane, 8 do 10 minut; jeśli pieczenia dwóch arkuszy na raz w jednym piekarniku, zmienić ich pozycje w połowie pieczenia.
Niech ciasteczka ostygną na arkuszach przez 5 minut, a następnie użyj szerokiej szpatułki, aby przenieść do stojaków, aby całkowicie ostygnąć.
Spód każdej z połówek ciasteczek rozprowadzić na około 1 łyżce Ganache czekoladowo-miętowego. U góry każdego z drugim ciastkiem, na dole w kierunku nadzienia i naciśnij delikatnie, aby ścisnąć nadzienie do krawędzi kanapki.
Czekoladowo-Miętowy Ganache. W żaroodpornej misce ustawionej nad (ale nie dotykając) ledwo gotującej się wody na patelni, od czasu do czasu wymieszać 3 szklanki posiekanej półsłodkiej czekolady(18 oz.) i 1/4 szklanki śmietany do ubijania, aż czekolada się rozpuści i mieszanina będzie gładka.
Wyjąć z ognia i wymieszać 3/4 łyżeczki ekstraktu z mięty pieprzowej.
Pozostawić do ostygnięcia, aż gruby, ale nie twarde, o 15 protokół, i użyć natychmiast (patrz uwaga).