Kanapki Z Bekonem I Imbirem
Kanapki z bekonem i imbirem mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 526 kalorii, 14g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz gęsty chleb pumpernikielowy, lekko mieszankę sałatkową, marynowany imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Kanapki Z Pomidorem I Boczkiem Z Boczkiem Bazylia Majonez, Kanapki B. E. G. (Kanapki Z Boczkiem I Jajkiem), oraz Ciasteczka imbirowe-kanapki sorbetowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-do 12-calowej patelni na średnim ogniu, brązowy boczek, obracając plastry raz lub dwa razy, w sumie około 5 minut.
Przenieść do ręczników, aby odcedzić; wyrzucić tłuszcz na patelni.
Rozprowadzić majonez na 1 stronie każdego plastra tosta. Kopiec sałatka mieszam równo na majonez na 2 plaster.
Na każdym kopcu mieszanki sałat ułóż 3 plastry boczku i równomiernie przykryj marynowanym imbirem.
Ułóż pozostałe tosty, majonez bokiem w dół, na górze.
Przeciąć każdą kanapkę na pół.