Kanapki z bakłażanem i kozim serem z pomidorowym sosem estragonowym
Kanapki z bakłażanem i kozim serem z pomidorowym sosem estragonowym wymagają ok. 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 545 kalorii, 30g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.21 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka jaj, cukier, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć olej do gotowania można śledzić to danie główne z Surowy sernik jagodowy z polewą okruchową jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest dobre. Podobne przepisy to Kanapki Z Bakłażanem Z Kozim Serem, Pomidorem I Bazylią, Kanapki z bakłażanem i kozim serem, oraz Kurczak smażony z kozim serem w sosie wiśniowo-estragonowym.
Instrukcje
1
W średnim rondlu rozgrzać oliwę na umiarkowanie małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj pomidory, estragon, 3/4 łyżeczki soli i cukier i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 25 minut. Wymieszać w 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Zanurzyć każdy kawałek bakłażana w jajkach, a następnie w mieszaninie okruchów chleba, dobrze powlekając. Na dużej patelni podgrzać około pół cala oleju do gotowania na umiarkowanym ogniu, aż będzie bardzo gorąco. Bakłażan smażyć na gorącym oleju, partiami, obracając raz, aż złoty i gotowane przez, 1 do 2 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
1 Torebka świeżego Szpinaku
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
(Keebler)
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
8
Ułóż połowę plastrów bakłażana w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Kładziemy kawałek koziego sera na wierzchu każdego, a następnie top z pozostałymi plastrami bakłażana.
Rekomendacja wina: oto dobry pretekst do spróbowania północnego włoskiego merlota. Świeże, lekkie, cierpkie i aromatyczne wino ma smaki śliwkowe i ziołowe, które będą tu doskonałe. Favor one z Friuli nad bogatszymi, często starzonymi beczkami wersjami z Toskanii.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane