Kanapki stekowe z majonezem estragonowym
Kanapki ze stekiem z majonezem estragonowym to bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 395 kalorii, 30g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz stek z polędwicy, estragon, majonez i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Kanapki z krewetkami z majonezem Estragonowo-kaparowym, Niezbędne Na Co Dzień: Chipotle kanapki rybne z estragonem-majonezem limonkowym, oraz Kanapki stek z majonezem Worcestershire.
Instrukcje
W małej misce, połączyć majonez, estragon, sok z cytryny i sól i dobrze wymieszać.
Chleb posmarować sałatą i stekiem i skropić majonezem estragonowym.
Kanapki z otwartą twarzą podawać z sałatką z cukrem pomidorowym.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować, jest wino rezerwowe Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
![Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.