Kanapki Monte Cristo ze Szwajcarką i szynką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapek Monte Cristo ze Szwajcarską i szynką. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 654 kalorie, 44g białka, oraz 34g tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać Dijon musztarda, chleb, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest dobre. Spróbuj Ham ' N ' Swiss Monte Cristo, Kanapka Monte Cristo (smażona szynka i szwajcarska z galaretką z czerwonych porzeczek), oraz Kanapki Monte Cristo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz dużą patelnię lub patelnię z natryskiem do gotowania i ustawić patelnię na średnim ogniu.
W płytkim naczyniu ubij razem jajka, mleko, musztardę, cynamon, sól i czarny pieprz. Odstawić.
Rozprowadzić 1 łyżkę chutney z mango na 4 kromkach chleba. Top z szynką i plastrami sera. Wierzch z drugą kromką chleba i przenieść kanapki do mieszaniny jaj. Obróć się, aby pokryć obie strony.
Przenieść kanapki na gorącą patelnię i gotować 3 do 5 minut na stronę, aż złoty kolor na zewnątrz i ser zaczyna się topić.