Easy Tater Tot Hot Dish

Easy Tater Tot Hot Dish
Easy Tater Tot Hot Dish może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 644 kalorie. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś Tater tots, jajko, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 56%. Spróbuj Boczek Cheeseburger Crock Pot Tater Tot Zapiekanka, Zapiekanka Easy Tater Tot, oraz Easy Yummy Tater Tot Casserole dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Zmieloną wołowinę, cebulę i jajko wymieszać w misce; równomiernie rozprowadzić do przygotowanego naczynia do pieczenia. Ułóż Tater tots nad mieszaniną wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Tater TotsTater Tots
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CebulaCebula
WołowinaWołowina
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać rosół na Tater tots.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tater TotsTater Tots
Cały KurczakCały Kurczak
ZupaZupa
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wołowina zostanie ugotowana i osiągnie wewnętrzną temperaturę 160 stopni F (71 stopni C), około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn