Kanapka z szynką i porem z sosem Cheddar
Kanapka z szynką i porem z sosem Cheddar może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 755 kalorii, 32G białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sera gruyere, szynki, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 26 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapka z porem, cheddarem i boczkiem, Naleśniki z porem i cheddarem, oraz Muffinki Z Cheddarem I Porem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać pory i gotować, mieszając, aż zacznie brązowieć, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać szynkę i kontynuować gotowanie i mieszanie, aż szynka zacznie brązowieć, o 2 protokół.
Wytrzyj patelnię. Pozostałą łyżkę masła roztopić na średnim ogniu. Wymieszać mąkę i coook, stale mieszając, aż mieszanina po prostu zacznie się złocisty, około 2 minut.
Dodać około 1/4 szklanki milki N powolny, stały strumień stale mieszając. Po włączeniu Kontynuuj wlewanie pozostałego mleka, mieszając aż do całkowitego włączenia.
Zdjąć z ognia i wymieszać z serem i musztardą, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem.
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji górnej i Środkowej i ustaw na pieczenie. Ułóż kawałki chleba na blasze do pieczenia, pokrój bok do góry. Podzielić mieszaninę szynki równomiernie między nimi, a następnie przesiać sosem. Broil aż rumiane i bąbelki, 2 do 3 minut, w zależności od brojlerów.