Łatwy Wegański Chleb Bananowy
Łatwy wegański chleb bananowy może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 92 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka mąki uniwersalnej, mleka sojowego, cynamonu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj chleb bananowy bez jaj , jak zrobić wegański chleb bananowy, Bez Jaj Chleb Bananowy / Wegański Chleb Bananowy, oraz Chleb bananowy - możesz zrobić chleb bananowy w domu, jest łatwy do zrobienia i smakuje wspaniale dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F. natrzyj bochenek patelni olejem i ułóż prostokąt pergaminu.
Wymieszać mleko sojowe i ocet; odstawić na około 2 minuty.Wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, sól i cynamon.Ubić razem olej, brązowy cukier i cukier granulowany, a następnie ubić banany - możesz je rozgnieść z wyprzedzeniem lub pozwolić, aby mocowanie łopatek miksera stojącego wykonało pracę za Ciebie. Właśnie pokrojone banany w oleju i cukru i pokonać je w ten sposób. Kontynuuj bicie na wysokości, aż do bardzo lekkiego. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj mieszaninę mleka / octu. Ręcznie wymieszaj mieszankę mąki z mieszanką bananów, uważając, aby nie przegotować. Lubię mieszać mieszankę mąki za pomocą skrobaka o dużej wytrzymałości.
Posypać orzechami na wierzchu, jeśli używasz.
Piec przez 1 godzinę lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Ostudzić na stojaku na około 15 minut, a następnie odwrócić od patelni. Sprawia, że 1 Niesamowite Bochenek.