Kanapka z masłem orzechowym i jabłkiem

Kanapka z masłem orzechowym i jabłkiem
Kanapka z masłem orzechowym i jabłkiem to wegańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać jabłko, masło orzechowe, chleb, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 minuty. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kanapka z masłem jabłkowym i orzechowym, Kanapka z masłem orzechowym i jabłkiem # AppleButterSpin, oraz Szarlotka Grillowana Kanapka Z Masłem Orzechowym.

Instrukcje

1
Na każdą kromkę chleba rozprowadzić cienką warstwę masła orzechowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
2
Umieść rozdrobnione jabłko na maśle orzechowym i umieść drugą stronę chleba z masłem orzechowym na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
3
Podawać natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W2 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia27
Magazyn