Kanapka Monte Cristo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapki Monte Cristo. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 78 g tłuszczu, oraz w sumie 1201 kalorii. Na $4.7 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mleko, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 27 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kanapka Bennigan ' s Monte Cristo - zrób tę słynną kanapkę w domu, Kanapka Monte Cristo, oraz Kanapka Monte Cristo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na powierzchni roboczej wyłożyć 2 kromki chleba i posmarować majonezem. Top każdy plaster z 1 plaster Gouda i 1 plaster indyka każdy.
Połóż trzecią kromkę chleba na jednym stosie, a pozostałą kromkę Odwróć na górę, od strony sera w dół, aby zrobić potrójną kanapkę.
Za pomocą noża odetnij skórki z kanapki (pomaga to uszczypnąć i uszczelnić końce). Owinąć kanapkę szczelnie folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut i do 6 godzin. (Owijając kanapkę w folię, zagęszcza ją i zapobiega przedostawaniu się ciasta jajecznego.)
Połącz jajka i mleko w misce.
Rozgrzać olej i masło na patelni na średnim ogniu. Rozpakuj kanapkę i zanurz ją w cieście jajecznym, aby równomiernie pokryć. Delikatnie umieścić go na patelni, i smażyć, obracając raz, aż złoty kolor i gorące, o 5 minut w sumie.
Monte Christo pokroić w 1/2, przenieść w miejsce i udekorować truskawką i pomarańczą. Łyżka dżemu na każdej 1/2 i podawać natychmiast.