Kanapka Cajun Portobello z awokado i Remoulade

Kanapka Cajun Portobello z awokado i Remoulade
Przepis Cajun Portobello kanapka z awokado i Remoulade jest gotowy w około 50 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 66 g tłuszczu, oraz w sumie 835 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szalotki, liście sałaty, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cajun Catfish Cakes with Remoulade, Ciasta krabowe z Cajun Rémoulade, oraz Ciasta karczochowe z Cajun Rémoulade dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzyby:.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2
Umieścić duży garnek na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Spód posypać szczyptą soli i podgrzewać przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Dodaj olej i podgrzewaj przez 1 minutę, uważając, aby nie palił. Spowoduje to powstanie efektu nieprzywierającego.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Dodać szalotki i czosnek i gotować przez 3-4 protokół, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
6
Dodaj 1 łyżkę. z Cajun przyprawy, wraz z winem, ocet, i 1 szklanka wody, doprowadzić do wrzenia, niższe ciepło i dusić 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać grzyby i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
8
Grzyby i płyn wlać do płytkiego pojemnika, przykryć i odstawić do marynowania na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
9
Grzyby wyjąć z marynaty i nacisnąć między ręcznikami papierowymi lub w ręczniku do naczyń, aby usunąć nadmiar marynaty, a następnie posypać pozostałą przyprawą Cajun, naciskając przyprawę na obie strony plastrów grzybów. Wyrzucić marynatę (lub zapisać do innego użytku).w patelni żeliwnej na średnim ogniu, gotować grzyby w jednej warstwie(może trzeba to zrobić w dwóch partiach) aż poczernieje, 2-3 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Wyjąć na talerz.Remoulade:
Składniki, których będziesz potrzebować
RemouladeRemoulade
11
Umieść wszystkie składniki w robocie kuchennym lub blenderze i zmiksuj na wysokiej przez 1 minutę. Przechowywać pod przykryciem w lodówce do 1 tygodnia.Sprawia, że 1 3/4 szklanki.Składanie do kupy:.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Rozłóż łyżkę remoulade na jednej połowie każdej rolki. Na wierzchu 1 lub 2 liście sałaty i kilka plastrów pomidora i awokado. Podzielić plastry grzybów między bułki. Zamknij każdą kanapkę i przeciąć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
13
Serwuj i ciesz się!

Składniki

1dojrzałe awokado, obrane, pokrojone w plasterkidojrzałe awokado, obrane, pokrojone w plasterki2(może być lub przeglądać)kapary, mielonekapary, mielone1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe winowytrawne białe wino596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiporwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)porwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)11 funt cukinii,natka pietruszki, mielonanatka pietruszki, mielona2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiSOS remouladeSOS remoulade11 funt cukinii,posiekana świeża trybula lub 1 łyżka suszonej trybuliposiekana świeża trybula lub 1 łyżka suszonej trybuli1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Płatki Crispix, rozdrobnionePłatki Crispix, rozdrobnione1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeży sok z cytryny (lub limonki)świeży sok z cytryny (lub limonki)4liście sałaty, wypłukane i wysuszone (dobrze działa romaine)liście sałaty, wypłukane i wysuszone (dobrze działa romaine)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimajonez (najlepiej wegański)majonez (najlepiej wegański)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)musztarda w stylu dijonmusztarda w stylu dijon4largesgrzyby portabella, łodygi, skrzela usunięte, pokroić na stronie na 1/4-calowe plastrygrzyby portabella, łodygi, skrzela usunięte, pokroić na stronie na 1/4-calowe plastry2(może być lub przeglądać)czerwona papryka mielonaczerwona papryka mielona4bułki kanapkowe miękkie, splitbułki kanapkowe miękkie, split0(może być lub przeglądać)świeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku2(zima)przyprawa Cajun o niskiej zawartości soliprzyprawa Cajun o niskiej zawartości soli2szalotka posiekanaszalotka posiekana2(może być lub przeglądać)szalotka mielonaszalotka mielona1Dużepomidory cienko pokrojonepomidory cienko pokrojone2(zima)ocet winny biały (lub biały ocet balsamiczny)ocet winny biały (lub biały ocet balsamiczny)11 funt cukinii,Sos Worcestershire (najlepiej wegańskie)Sos Worcestershire (najlepiej wegańskie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn