Przepis Cajun Portobello kanapka z awokado i Remoulade jest gotowy w około 50 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 66 g tłuszczu, oraz w sumie 835 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szalotki, liście sałaty, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cajun Catfish Cakes with Remoulade, Ciasta krabowe z Cajun Rémoulade, oraz Ciasta karczochowe z Cajun Rémoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Grzyby:.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2
Umieścić duży garnek na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Spód posypać szczyptą soli i podgrzewać przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)
4
Dodaj olej i podgrzewaj przez 1 minutę, uważając, aby nie palił. Spowoduje to powstanie efektu nieprzywierającego.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Dodać szalotki i czosnek i gotować przez 3-4 protokół, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
6
Dodaj 1 łyżkę. z Cajun przyprawy, wraz z winem, ocet, i 1 szklanka wody, doprowadzić do wrzenia, niższe ciepło i dusić 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać grzyby i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
8
Grzyby i płyn wlać do płytkiego pojemnika, przykryć i odstawić do marynowania na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
9
Grzyby wyjąć z marynaty i nacisnąć między ręcznikami papierowymi lub w ręczniku do naczyń, aby usunąć nadmiar marynaty, a następnie posypać pozostałą przyprawą Cajun, naciskając przyprawę na obie strony plastrów grzybów. Wyrzucić marynatę (lub zapisać do innego użytku).w patelni żeliwnej na średnim ogniu, gotować grzyby w jednej warstwie(może trzeba to zrobić w dwóch partiach) aż poczernieje, 2-3 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Potrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Wyjąć na talerz.Remoulade:
Składniki, których będziesz potrzebować
Remoulade
11
Umieść wszystkie składniki w robocie kuchennym lub blenderze i zmiksuj na wysokiej przez 1 minutę. Przechowywać pod przykryciem w lodówce do 1 tygodnia.Sprawia, że 1 3/4 szklanki.Składanie do kupy:.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Rozłóż łyżkę remoulade na jednej połowie każdej rolki. Na wierzchu 1 lub 2 liście sałaty i kilka plastrów pomidora i awokado. Podzielić plastry grzybów między bułki. Zamknij każdą kanapkę i przeciąć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść Sałaty
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1/2 Funta Piersi Z Indyka
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jednym z win, które można spróbować jest Pazo de Galegos Albarino. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.