Kanadyjska Sałatka Cezar
Kanadyjska Sałatka Cezar może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz parmezan, sałata rzymska, sos pieprzowy i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Podobne przepisy to Koktajl Cezara, czyli Kanadyjska Krwawa Mary, Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}, oraz Grillowana Sałatka Cezar z lekkim sosem sałatkowym Cezar.
Instrukcje
Czosnek i sól umieścić w drewnianej salaterce; mash razem z widelcem, aż kremowy. Kapary rozgnieść na pastę czosnkową. Mash anchois pasty do mieszanki czosnku, aż kremowy.
Ubić oliwę z oliwek i czarny pieprz do mieszaniny czosnku widelcem, aż dobrze wymieszane; wymieszać w sosie Worcestershire, ocet, musztarda, i sosem z ostrej papryki.
Żółtka ubić na masę, ubić sokiem z cytryny.
Umieścić romaine do salaterki i wrzucić z sosem.
Sałatkę posypać kawałkami boczku, grzankami i parmezanem.