Kaldron z homara na otwartym ogniu
Gulasz z homara z otwartym ogniem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 7,87 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 438 kalorii, 23G białka, oraz 18g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, marchewkę, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Gotowanie na otwartym ogniu: angielski boczek, Por i zupa ziemniaczana, "Roladki" z homara z awokado, oraz Sałatka z homara / post gościnny i list otwarty od Movita Beaucoup #SeafoodWeek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj pory i następne 4 składniki; smażyć 10 minut lub do miękkości.
Dodać pasternak i kolejne 4 składniki; doprowadzić do wrzenia.
Zanurz homary na główkę w gotującej się mieszance bulionu; wróć do wrzenia. Zmniejsz ciepło i gotuj na wolnym ogniu od 8 do 10 minut lub do momentu, gdy homary zostaną zrobione.
Usunąć homary i ostudzić.
Usunąć ramiona i pazury z homarów; pokroić homary na pół wzdłuż.
Usuń żyłę jelitową, oczy i czułki; Odrzuć.
Powrót mieszaniny bulionu do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 40 minut lub aż mieszanina jest zmniejszona o połowę.
Dodać sól i pieprz do smaku. Powrót homara do bulionu i gotować, aż dokładnie ogrzane.
Mieszanka bulionu łyżka równomiernie na 6 dużych misek do serwowania; ułóż kawałki homara w każdym.
Podawać z chrupiącym chlebem.