Kalafior z sycylijską skórką sardeli

Kalafior z sycylijską skórką sardeli
Kalafior z sycylijską skórką sardeli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 563 kalorie. Ten przepis służy 2. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka bułki tartej, oliwy z oliwek, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Biała sycylijska Pizza z łuszczącą się skórką, Sycylijski Makaron Z Kalafiorem, oraz Kalafior z bułką tartą anchois dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wybierz mały kalafior do tego przepisu. Będzie gotować równomiernie z gotowaniem na zewnątrz. Przyciąć kalafior, usuwając wszystkie zewnętrzne zielone łodygi i liście. Obróć kolor do góry nogami i ostrożnie usuń mały stożek łodygi, uważając, aby pozostawić wszystkie kwiaty przymocowane i nienaruszone. W otwór włożyć cały ząbek czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
DżemDżem
2
Dodaj około 3/4 cala osolonej wody do głębokiego rondla z pokrywką. Powinien być wystarczająco duży, aby pomieścić kalafior. Które nie powinny dotykać boków ani pokrywy. Doprowadzić wodę do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio niskiego i przykryć patelnię pokrywką. Gotować do miękkości-chrupiące o 5 protokół. Czosnek może spadł z jego dziury, ale to nie jest ważne. Wkrótce zostanie odrzucony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Zdjąć patelnię z ognia i odstawić przykryte podczas przygotowywania Skórki. Pozostanie ciepły i nadal będzie gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Rozgrzać olej i masło na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać czosnek, bułka tarta i anchois i gotować, aż bułka tarta są złociste i pachnące, 4-5 protokół. Zwróć szczególną uwagę, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
6
Podgrzać brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
7
Cały kalafior przełożyć na patelnię do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
8
Połowę okruchów wlać na rozgrzany talerz, a drugą połowę ostrożnie usypać kalafiorem. Top okruchy z ogolonym parmezanem loki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
9
Umieść cały kalafior pod brojlerem pozostawiając około 3 cali między górną częścią okruchów i ciepła. Broil aż tylko brązowy i bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
10
Przełożyć kalafior na talerz i dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
11
Skropić górę, boki i okruchy u podstawy z dobrą ilością wysokiej jakości oliwy z oliwek i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia10
Magazyn