Kalafior z imbirem i gorczycą
Kalafior z imbirem i gorczycą jest bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 79 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soku z cytryny, kolendry, kurkumy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kalafior Z Czarnymi Ziarnami Gorczycy, Kalafior z roztopioną cebulą i gorczycą, oraz Kalafior i ziemniaki z czarną gorczycą.
Instrukcje
Na dużej patelni, rozgrzać olej na umiarkowanym ogniu, aż będzie gorąco, ale nie palenie; gotować nasiona gorczycy, pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż popping ustępuje.
Dodać piernik i kurkumę i gotować mieszaninę, mieszając, przez 30 sekund.
Dodać kalafior, mieszając do pokrycia go z olejem, i 1/2 szklanki wody i pary mieszaniny, pokryte, dodając więcej wody kilka łyżek na raz, jeśli odparuje, aż kalafior jest po prostu przetargu, o 6 do 10 protokół. Przyprawić mieszankę kalafiora sokiem z cytryny, solą i pieprzem i wymieszać z kolendrą, jeśli jest używana.;