Kalafior i brokuły ze świeżym masłem ziołowym
Kalafior i brokuły ze świeżym masłem ziołowym może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 61 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz różyczki brokuły, szczypiorek, różyczki kalafiora i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Świeże Masło Ziołowe, Brokuły Z Masłem Czosnkowo-Ziołowym, oraz Krewetki gotowane w ziołach z kalafiorowym kuskusem i brązowym masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 4-ćwiartkowym podgrzać 2 ćwiartki wody do wrzenia na dużym ogniu. W międzyczasie, w małej misce, wymieszać masło, szczypiorek, tymianek, Skórka z cytryny, sól i pieprz do wymieszania; odstawić.
Dodać kalafior do wrzącej wody w rondlu; gotować 2 protokół.
Dodać brokuły; gotować 2 do 3 minut dłużej lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Odcedzić; wrócić do rondla.
Dodać mieszaninę masła do warzyw w rondlu; wrzucić do herbu.