Kakaowo-Kawowe Pocałunki Bezowe

Kakaowo-Kawowe Pocałunki Bezowe
Kakao-kawa bezowe pocałunki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 36 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilanu, natychmiastowe espresso w proszku, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Spróbuj Bezowe Pocałunki, Bezowe Pocałunki, oraz Bezowe Pocałunki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojaki piekarnika w górnej i dolnej części piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 135°. linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Użyj miksera elektrycznego, aby ubijać białka do spienienia. Gdy mikser nadal działa, dodaj cukier w powolnym, stałym strumieniu. Kontynuuj bicie, aż białka będą lśniące i sztywne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Na białka przesiać kakao i espresso w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
4
Dodaj wanilię. Delikatnie złożyć na białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
5
Rur lub upuść czubate łyżki stołowe na przygotowane blachy do pieczenia, pozostawiając 1 1/2 cala między ciastkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec do firmy na zewnątrz, 30 do 35 minut. Ostudzić całkowicie na blachach do pieczenia. Obrać Papier i przechowywać w szczelnym pojemniku do 2 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn