Kai Kang Dang (Kurczak Curry z mlekiem kokosowym)
Przepis Kai Kang Dang (Kurczak Curry z mlekiem kokosowym) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.38 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz pomarańczową paprykę, brązowy cukier, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kai Kang Dang (Kurczak Curry z mlekiem kokosowym), Kurczak Curry Z Mlekiem Kokosowym, oraz Tajskie Curry z kurczaka z mlekiem kokosowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 1/2 szklanki mleka kokosowego do wrzenia w ciężkim rondlu.
Ubić pastę curry i gotować, aż pachnące, o 5 protokół.
Dodać kurczaka i gotować, aż rumiane, o 5 protokół. Wymieszać w 2 szklanki mleka kokosowego, sos rybny, cukier, warzywa, pędy bambusa, i bazylia; dusić, aż kurczak jest gotowane przez, o 15 protokół.
Wlać sok z limonki na naczynie i zdjąć z ognia.