Kaboby z miecznika z Pesto z czerwonej papryki
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Kabobs z miecznika z Pesto z czerwonej papryki może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 24g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.27 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli, stek z miecznika, bazylia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Kabobs Of Artic Char, Swordfish, Green Pepper, Red Onion And Ch, Czyste Jedzenie Pieczonej Czerwonej Papryki I Pesto Z Orzecha Włoskiego, oraz Grillowany kurczak Kabobs z czerwoną papryką Pesto Cilantro dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć wino, 2 łyżeczki czosnku i oregano w małej misce, dobrze mieszając.
Stek z miecznika pokroić w 1 1/4 cala kostki; dodać do mieszaniny wina. Przykryć i marynować w lodówce 1 godzinę.
Pokrój pieprz na pół wzdłuż; Usuń i wyrzuć nasiona i membranę.
Umieścić pieprz, Skórka do góry, na blasze do pieczenia; spłaszczyć dłonią. Broil 5 1/2 cala od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) 15 do 20 minut lub do zwęglenia.
Umieścić pieprz w lodowatej wodzie do ostygnięcia.
Wyjąć z wody; obrać i wyrzucić skórę.
Umieść ostrze noża w misce robota kuchennego; dodaj pieczoną czerwoną paprykę, pozostały 1/2 łyżeczki czosnku, bazylią i następne 3 składniki. Proces do gładkiej.
Przenieść mieszaninę do małego rondla. Gotować na średnim ogniu, aż do całkowitego ogrzania.
Zdjąć z ognia; odstawić i ogrzać.
Usuń miecznik z marynaty, zastrzegając marynatę. Nawlecz rybę na 2 (10-calowe) szaszłyki. Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Umieść kabobs na stojaku; grill, odkryte, 4 do 5 minut z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo podczas testowania z widelcem, fastrygowanie często z marynatą.
Kabobs podawać z mieszaniną czerwonej papryki.