Kaboby Wołowe Curry

Kaboby Wołowe Curry
Ten przepis służy 30 i kosztuje 100 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 181 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz paprykę, kliny ananasa, curry w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kaboby Wołowe Curry, Kaboby Wołowe Curry Z Sosem Jadeitowym, oraz Curry Pork & Orange Kabobs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść plastry steku, cebulę i paprykę w niemetalowym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
2
Dodać sos stek połączony i currry proszku; wymieszać równomiernie płaszcz stek i warzywa. Kryć się. Przechowywać w lodówce 1 godzinę marynować, mieszając od czasu do czasu. Tymczasem szaszłyki moczyć w wodzie przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Odcedzić plastry steku i warzywa; wyrzucić marynatę. Na szaszłyki na przemian nawlecz stek (w stylu Akordeonowym), warzywa i ananasa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
5
Grill kabobs 8 do 10 min. lub aż do gotowane przez, obracając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia34
Magazyn