Jęczmień ze słodką czerwoną papryką i groszkiem
Need a bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Jęczmień ze słodką czerwoną papryką i groszkiem może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 152 kalorie, 5G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, soli, grochu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 26 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu pokrytym natryskiem na średnim ogniu.
Dodaj seler i paprykę; smażyć 5 minut.
Dodać bulion i doprowadzić do wrzenia.
Dodać jęczmień i kolejne 3 składniki; dobrze wymieszać. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 15 do 17 minut lub aż jęczmień jest miękki. Groszek wymieszać; zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić 5 minut.