Johnsonville Zesty włoski makaron kiełbasa może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $3.15 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 674 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz linguine, czosnek, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Johnsonville ® Włoska Kiełbasa Lasagne, Johnsonville ® Italian Sausage Rigatoni, oraz Johnsonville wędzony kurczak włoska kiełbasa i brokuły Rigatoni.
Instrukcje
1
Przygotuj kiełbasę zgodnie ze wskazówkami. Lekko ostudzić; pokroić w 1/4 cala. plastry. Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
2
W dużym rondlu, podsmażyć cebulę i czosnek na oliwie z oliwek do miękkości. Wymieszaj pomidory i rosół z kurczaka. Przynieś na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodać brokuły i ugotowany makaron. Gotować, aż brokuły będą miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Gotowany
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą