Need a zupa bezglutenowa i wegańska? Jesienny barszcz z kapusty i wędzonego mięsa może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Jeśli masz pomidory, kapustę, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Barszcz z mięsem, Barszcz Z Mięsem, oraz Barszcz Z Czerwonej Kapusty dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Kapustę pokroić na ćwiartki wzdłuż rdzenia. Wytnij i odrzuć rdzeń z każdej ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa
2
Kapustę pokroić w poprzek na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa
3
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Dodać kapustę, cebulę, czosnek i sól i wymieszać, aby pokryć warzywa w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Na 1 Ananasa
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Wlać 1/2 szklanki wody i gotować, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta i cebula będą miękkie, 12 do 15 minut.Wymieszać z pastrami, pomidorami, octem i cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pastrami
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Na 1 Ananasa
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Wlać wystarczającą ilość dodatkowej wody, aby pokryć mieszaninę o około 1 cal i doprowadzić ją do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło, aby utrzymać niskie gotowanie. Odtłuścić pianę, która unosi się na wierzch barszczu. Gotować, uncovered, aż kapusta jest bardzo delikatny i smaki się razem, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barszcz
Na 1 Ananasa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
7
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce, pod przykryciem, do 5 dni.Wypróbuj te przepisy na zupy na Food Republic: Sweet & Sour kapusta zupa z koperkiem przepis