Jesienna Sałatka z orzechami i granatami
Jesienna Sałatka z orzechami i granatami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką pieprz, sok z granatu, liście tymianku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasto Orzechowe! (Jesienna uczta dla dzieci), Sałatka Pomarańczowa Z Granatami, oraz Sałatka pomarańczowa z granatami.
Instrukcje
Gotuj sok z granatów w średnim rondlu, aż zmniejszy się do 3/4 szklanki, 15 do 20 minut.
Ubij w occie, oleju, soli, tymianku i pieprzu.
Wymieszaj sałatki, szczypiorek, pietruszkę, orzechy włoskie i nasiona granatu delikatnie z dressingiem w bardzo dużej misce sałatkowej (lub 2 miseczki).
Przygotować: Dressing, do 1 dnia, schłodzony.