JELL-O No-Bake czekoladowe serniki

JELL-O No-Bake czekoladowe serniki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać galaretki No-Bake czekolady Cheesecake Bars spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 142 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, galaretka bez pieczenia prawdziwy deser sernik, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj no bake ciemna czekolada sernik bary, Czekoladowe Paski Sernikowe Bez Pieczenia, oraz Czekoladowe Paski Sernikowe Bez Pieczenia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Patelnia kwadratowa Line 8-calowa z folią, z końcami folii rozciągającymi się po bokach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
2
Mix Crust
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
Wymieszać, masło i cukier do wymieszania; nacisnąć na dno przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(65 Ciasteczek)(65 Ciasteczek)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
4
Beat mleko i nadzienie
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
5
Wymieszać z mikserem na małej prędkości 30 sek. ubić na średniej prędkości 3 min. (Wypełnienie będzie grube.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Rozłóż skórkę z połową nadzienia. Pozostałe nadzienie wymieszać z połową czekolady; rozprowadzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
7
Skropić pozostałą czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
8
Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do firmy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn