Jedwabne Tofu z sosem Ponzu

Jedwabne Tofu z sosem Ponzu
Jedwabne Tofu z sosem Ponzu to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka zielonej cebuli, jedwabne tofu, SOS ponzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj scrambled silken tofu, jak zrobić tajski scrambled silken Tofu, Jedwabne tofu z czterema sosami, oraz Jedwabne tofu z trzema czterema sosami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść Tofu w jednej warstwie w dużym naczyniu; skropić sosem Ponzu. Przykryć i marynować w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS PonzuSOS Ponzu
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
2
Posypać cebulą i nori.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
NoriNori
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn