Jedwabisty Ganache
Jedwabisty Ganache wymaga ok. 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 178 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 26 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 20. Jeśli masz mleko skondensowane, półsłodkie kromki czekolady, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ganache:: Ganache glazura, nadzienie i lukier, Niskotłuszczowe Jajka Jedwabiste, oraz Jedwabne Ciasto Cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać wodę na głębokość 1 cala do dna podwójnego kotła na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu; umieść czekoladę i sól w podwójnym kotle nad gotującą się wodą. Gotować, stale mieszając, 2 do 3 minut lub do stopienia.
Dodaj słodzone mleko skondensowane; gotuj, ciągle mieszając, 1 do 2 minut lub do wymieszania i wygładzenia.
Zdjąć z ognia; dodać masło i wanilię, i wymieszać 4 do 5 minut lub aż będzie gładka.
Ostudzić do temperatury pokojowej (około 45 minut).
Przenieść do miski. Stopniowo dodawać śmietanę do mieszaniny czekolady i ubić mikserem elektrycznym z dużą prędkością 2 do 3 minut lub aż będzie gładka i konsystencja gęstego lukier maślany. Zużyć natychmiast.